Background

Om VikingenVikingen ansatteVikingen ansatte

Vikingen Restaurant er en tyrkisk og internasjonal restaurant som ligger i Alanya, Tyrkia. I tillegg til Tyrkisk, snakker de ansatte skandinavisk (Norsk, Svensk, Dansk og Engelsk). Spesialitetene til Vikingen Restaurant er tradisjonell Tyrkisk mat, men vi lager også skandinaviske retter. Brødre Ahmet og Beyazit Demirkan startet Vikingen Restaurant i 1991 med flere års erfaring innen hotell og restaurantsektoren. Brødrene Demirkan kommer fra en familie nord i Tyrkia (Corum) med rike tradisjoner når det kommer til tyrkisk mat og kultur. Konseptet har blitt gradvis utvidet og som et resultat av økende popularitet og et meget godt rykte i dag. Vikingen Restaurant har i dag plass til 250 gjester.
Vikingen ansatteKonseptet har blitt gradvis utvidet som et resultat av økende popularitet og et meget godt rykte. Flertallet av gjestene er for tiden skandinavisk, og det er ikke uten grunn at stedet har et økende antall stamgjester som kommer tilbake år etter år. Vår restaurant har i dag ca 28 ansatte.


Vikingen Eiendom

Vikingen Eiendom A/S er et tyrkisk selskap med stor kompetanse og lang erfaring innen design, bygging og salg av boliger og eiendommer i Alanya. Vikingen Eiendom A/S samarbeider tett med den norskeid eiendomsmegleren Tyrkialeiligheter A/S, Norge.
Vikingen eiendom har god lokal kunnskap og fungerer som en veletablert entreprenørbedrift med gode referanser og stabil økonomi. Dette er svært viktig for deg som kunde da det gir deg en trygg og sikker investering med ditt nye hjem i Tyrkia .
Ahmet Demirkan er administrerende direktør i Vikingen Eiendom A/S. Han har lang erfaring og god kunnskap innen eiendomsmeglerbransjen. Han har også et omfattende kontaktnett i Alanya og omegn. Ahmet har siden 2001 koordinert, planlagt og solgt boliger i Alanya, Tyrkia.

Vikingen Eiendom Alanya TyrkiaVi bidrar til å organisere din visningstur til Alanya. Når du har bestilt din reise vil vi arrangere med overnatting på hotell eller i en leilighet i det området du ønsker. Du får bekreftelse innen noen dager. En av våre ansatte møter deg på flyplassen. Vi ordner med all transport. Vi vil bruke noen dager til å vise deg rundt både Alanya-området og de evt. boligene du er interessert i å se. Vi rettleder deg etter de ønsker du har, og så kan vi plukke opp de beste tilgjengelige alternativene på stedet. Vi vil også presentere deg for Alanyas store byggefirmaer som har et spennende utvalg av boliger med god kvalitet.

Vikingen Restaurant Alanya er en del av en større gruppe av selskaper: Vikingen Eiendom, Vikingen restaurant, Vikingen Gold & Diamond Hus.Vår restaurant har alt den trenger for våre kunder. Norsk mat, tyrkisk mat, klassiske restaurant retter, barnemeny. Et stort utvalg av nye drinker har blitt introdusert i menyen i år. Lykia vingårder er vår spesielle for 2014. Med en fantastisk bukett og langvarig teksturer, er det den perfekte følgesvenn for hvert måltid. Uten tvil, er vår cocktails liste stor, tilfredsstille alle demending smak. Vår ambient er gjennomført av den beste kvaliteten underholdning i byen. Vår live musikk er i henhold til alle smaker og krav. Den Vikingen Restaurant historien har startet for lenge siden. Det er derfor vi har så mange gjester som holder på å komme tilbake år etter år. Deres smiler, vår kjærlighet og godhet, har vår faglige tilnærming gjorde det! Restauranten er åpen hele året, og i sommer vi holde det åpent til den siste kunden forlater fornøyd. Sulten? Hvis vår meny er ikke nok, la oss få vite hva du ønsker og vi vil lage det for deg, vi vil få det for deg, uansett hva det tar. Velkommen hjem!