Background
 • Pizza i Alanya på Vikingen Restaurant

  Pizza

  Pissa er et latinsk begrep som dukket opp i det niende århundre, som betyr "flatbrød". Få følelse av "flatbrød dekket med ost" på italiensk. En mann som er flink til å lage pizza kalles en "pizzaiolo" og en restaurant som serverer pizza kalles en "pizzeria" (It. pizzeria). Vikingen restaurant serverer pizza fra tyrkisk til meksikansk, fra Hot sicilianske til vegetarianer eller skreddersydd ...

 • Pizza Calzone i Alanya på Vikingen Restaurant

  Pizza calzone

  Pizzasaus, ost, kjøttdeig, skinke bif, basilikum

  Anbefalt Vin

  Lykia Patara Cabernet Sauvignon

Våre pizza

Restaurant Vikingen holder på den tradisjonelle oppskriften fra historien. Baker Esposito hadde forberedt tre typer pizzaer: en med bacon, ost og basilikum, den andre med hvitløk, olje og tomat og den tredje med tomat, mozzarella og basilikum (selv representert det italienske flagget farger - rødt, hvitt og grønt) . Den siste var en favoritt av dronningen og baker Esposito. Denne pizza-typen ble oppkalt etter dronningen, ”Margherita”.

Pizza Margarita

Pizza Margarita i Alanya på Vikingen Restaurant

Den Anbefalt Vine

Lykia Arykanda Cabernet Sauvignon

For sausen brukes i pizza Margherita: satt i en pott tre spiseskjeer med tomatpuré, en spiseskje med olje, en spiseskje med hakket basilikum og pepper etter smak, og bland alle ingrediensene..

Pizza Pepperoni

Pizza pepperoni i Alanya

Hvordan forberede pepperoni pizza? For startere, moste tomater. De bland med olivenolje og oregano. Innhentet saus børste topper pizza. Legg mozzarella, hakket sopp og mais. Over bringe salami stykker. Stek til de er gyllenbrune .